Fodboldspillernes officielle øl – Naturligvis Carlsberg

Fodbold og øl hører sammen. Det tror jeg at rigtig mange gerne vil skrive under på. Om det er på stadion eller hjemme i sofaen – der skal øl til. Her kommer Carlsberg ind i billedet. Carlsberg er et firma som virkelig forstår at brande sig inden for denne verden. De sponsorerer landets største fodboldklub, FCK, hvor du finder dem på maven af spillertrøjerne og overalt på deres stadion. Carlsberg sponsorerer også andre hold rundt omkring i landet og også i udlandet – i mange år har de været på maven af Liverpools spillertrøjer.

Få mere at vide om ølshutterstock_187791983

Hvis du mener, at du har smagt nok Carlsberg og gerne vil prøve noget nyt, så er der hjælp at hente. Hos nordicbrewingco.dk kan du læse om øl i massevis. Her kan du få en masse viden om forskellige øl, og du kan også få inspiration til den næste øl som du skal smage – naturligvis skal den smages til en super god fodboldkamp i godt selskab. Sæt dig ned med nogle venner, og find ud af hvilken slags øl i vil smage, bestil den og nyd den til verdens bedste sportsgren – fodbold, hvad end det er i indland eller udland.

Mad og fodbold – og selvfølgelig øl

Vil du toppe den gode fodboldaften, som allerede står på god fodbold, gode og kolde øl, som nydes i godt selskab, så skal du da helt sikkert også lave den perfekte fodboldbold / drengerøvsmad. Mad der passer godt til dette formål kan være pizza, burger, store bøffer eller noget helt fjerde – kun fantasien sætter grænser, men en bid mad til øl og fodbold er altså verdensklasse, da det lægger en god bund i maven, så du ikke skal koncentrere dig om din rumlende mave. Efter dette kan du naturligvis nyde lækre chips til din kolde øl.